wachten...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Privacy en veiligheid

Privacy Policy

SokkelStore.nl is een onderdeel van Verschoor Design. Verschoor Design respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Verschoor Design zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Verschoor Design en de Wet Bescherming Persoonsgegevens

Verschoor Design verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens, dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit. Verschoor Design gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij Verschoor Design zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. Als u bij Verschoor Design een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Verschoor Design account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en factuuradres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Verschoor Design verkoopt uw gegevens niet

Verschoor Design zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Verschoor Design gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Verschoor Design geen cookies ontvangt. Uw browser dusdanig instellen beperkt wel de gebruikservaring van Verschoor Design.

Contact

Indien u vragen heeft over de Privacy Policy van SokkelStore.nl / Verschoor Design, neemt u dan contact met ons op.

Sokkels23451.jpg

Een greep uit het assortiment sokkels, zuilen en paalornamenten van Sokkelstore.nl. Klik hier voor ons totale assortiment.